0

[dk] LAUNCH: Dusørjob.dk

Min seneste kreation, Dusørjob.dk gik live her til morgen.Det er et site hvor vi lader folk som Jonas Thing, der er supergode til at læse både stillingsannoncer og mennesker tjene penge på deres talent. Dusøren på mellem 10.000 kr og 100.000 kr går ubeskåret (bortset fra skattefar) til den person der først pegede på den kandidat, der blev ansat.Projektet er et samarbejde mellem Jobzonen og Nethunter Technologies ApS.Nethunter Technologies er en startup stiftet af Jesper Bove-Nielsen, Jesper Dahl Hede, og mig selv.Mediedækningen har været ret pæn her til morgen, alt fra dr.dk, business.dk og epn.dk i den ene ende, til Blik & Rør i den anden. Og en norsk og en svensk er det sågar også blevet til.Jeg linker til vores presseomtale her. Giv besked hvis jeg har overset noget.Og de jobs der er på fra starten spænder over alt fra plejehjemspersonale til en erfaren Oracle Applikation Server administrator. Det kan vi godt li’.Tak til Guan Yang, Morten Just og Jakob Skjerning for assistance i udviklingen, og til alle de andre, der har ydet deres bidrag. Det har været en fantastisk oplevelse at være en del af projektet.

9 comments

LineP
 

Det er f..... et sjovt projekt!! Godt tænkt. Ville egentlig gerne straks sætte gang i min indre talentspejder, men lige nu er de job der ligger derinde gaaaaabende kedelige, læs: jeg kender ikke rigtig de rette til de aktuelle opslag :-). Men det er du jo ikke herre over. Men som sagt. Knaldgod ide!
Read more
Read less
  Cancel
Jacob Bøtter
 

Stort tillykke herfra, det er en fantastisk ide og jeg er ikke et sekund i tvivl om at I nok skal få succes. Hvor er det bare ærgeligt at jeg ingen dusør fik for at sende dig videre til Bove-Nielsen ;-) Held og lykke!
Read more
Read less
  Cancel
LineP
 

Tsk, tsk Jacob. Bliver nødt til at bemærke; kender du dem der altid lige skal nævne, at de altså har en finger med i successen ;-)). Nå det er selvfølgelig en kommentar fra en udenforstående, som ikke kender jeres indbyrdes netvlrkssammenhæng
Read more
Read less
  Cancel
LineP
 

Nej okay - det var en tarvelig kommentar, som jeg nu straks fortryder. Men jeg kunne ikke lade være med at grine. Jacob, sorry. Det var ikke fælt ment, men kun som dril. Men det fik jeg vist ikke formidlet helt godt nok.
Read more
Read less
  Cancel
Jacob Bøtter
 

Ingen skade gjort Line, man skal nok tage seriøsiteten i min kommentar med et gran salt :-)
Read more
Read less
  Cancel
Jonas Thing
 

I love it :-)
Read more
Read less
  Cancel
Daniel
 

Who earns what & how? How do <b>you</b> guys make money?
Read more
Read less
  Cancel
Lars Pind
 

Vi tager in listing fee for at få annoncen op, og en success fee når en kandidat bliver ansat. Dusøren går ubeskåret (bortset fra skatten) til den person der først har anbefalet den person der bliver ansat.
Read more
Read less
  Cancel
Daniel
 

Nice, seems to make sense. Lots of luck with the venture!
Read more
Read less
  Cancel

Leave a comment