0

[dk] Smagsdommerne og de fem smage

Jeg har lige modtaget mit eksemplar af Smagsdommerne. Godt gået, drenge, at selvudgive bogen, og tak fordi I sendte den før jeg fik betalt, og hvor er det dog et skønt projekt, I er ude i.Men det er også sjovt at se hvordan bogen, ligesom websitet, lider under manglen på ordentlig redaktion. En ting er stavefejlene og det alt for friske sprog, men det mest slående for mig er hvordan bogen er sat op uden nogen sans for brug af whitespace og layout. Teksten går næsten helt til kanten, infoboksene er fyldt ud næsten til kanten, og forfatternavne og titel der står på hver side er alt for stort og dominerende, for bare at nævne hvad der lige fangede mit blik. Sjovt at de ikke lige kendte nogen, der kunne hjælpe med det.Men skidt pyt, hvis indholdet er godt. Det glæder jeg mig til at finde ud af.

2 comments

Rasmus
 

Argh! Klikkede mig ind på sitet men lukkede det straks igen, da den lystige klavermusik bragede ud af mine højtalere. Bare til generel advarsel...
Read more
Read less
  Cancel
Hartvig
 

Hvordan var indholdet så :-)
Read more
Read less
  Cancel

Leave a comment