0

[dk] Undgå Familieskolen på Nørrebro

Flora og jeg går til rytmik på Familieskolen på Nørrebrogade 14, lige ved siden af kassen og i samme bygning som det hedengangne Arena, og det er så meget spild af tid at jeg har besluttet at droppe det og gå i Zoo i stedet.Lærerne har ingen sans for rytmik eller toner, og børnene hverken lærer eller bliver særlig underholdt.Første gang tænkte jeg at det måske var mine forventninger der var for høje, som de har det med at være. Men i dag sendte jeg Caro, og hun var enig. Og senere talte vi med et familiemedlem som også har gået der, og som prøvede et andet hold, og som klagede, men uden at få noget ud af klagen. Så jeg er nu overbevist om at det ikke er mig, men Familieskolen der er noget galt med.Så spar pengene og tiden, og brug dem f.eks. på APA i stedet. Andre har gået der, og siger at det er super. Jeg har lige meldt mig på et hold.

2 comments

Jesper Rønn-Jensen
 

Hej Lars. Vi har faktisk tilmeldt Victor på Familieskolen og er egntlig godt tilfredse med det. Har været der 3 gange indtil videre. Nu kan jeg ikke huske hvor gammel Flora er, men vi går på et hold for 2-3 årige. Der er godt gang i det, og jeg kan godt lide sangene og dansene (selvom Victor godt kan synes det er overvældende en gang imellem). Holdet laver stort set det samme hver gang, og for Victor er genkendelsens glæde vigtig. Desuden vil jeg også mene at han udvikler sig gennem genkendelsen og ikke nødvendigvis at det er nyt indhold hver gang. Så jeg har altså ikke noget at klage over. Faktisk har Rikke (min kone) gået på 2 APA hold tidligere, og de fleste af sangene er faktisk gengangere fra tidligere. Derfor var Rikke også bekymret for, om niveauet var "højt nok" på Familieskolen (hvis man kan sige det om den aldersgruppe). APA er et år siden, og da Victor nu er ældre, er der også tilføjet bl.a. sandposer, xylofoner og trommer til undervisningen. Så alt i alt er vi tilfredse. Men tak for dit indlæg -- det kan måske hjælpe andre til at træffe et begrundet valg på baggrund af vores erfaringer.
Read more
Read less
  Cancel
mads petersson
 

Sikke noget sludder, Familieskolen styrer!! Det synes min nevø ihvertfald -og jeg kunne ikke være mere enig:)
Read more
Read less
  Cancel

Leave a comment