0

Creme Brulée

9 comments

Morten
 

How's that for a coincidence: We just got one of those as well, although not of the same quality -- but for the same purpose! It works quite well, and almost nothing beats crème brûlée...
Read more
Read less
  Cancel
Lars Pind
 

Awesome, Morten, let's share experinces on how it goes.
Read more
Read less
  Cancel
Joe Girard
 

Yes let me know how it goes as well Morten. Joe Girard CEO Rouxbe P.S. Thanks for the post. If you'd like to try another recipe let me know?
Read more
Read less
  Cancel
Lars Pind
 

Thanks, Joe, I'd love to try a few more. There's already more than this first preview. I love your site, by the way, I'm considering signing up for the founding plan to help you guys get off the ground (and to get a lifetime of recipes).
Read more
Read less
  Cancel
Lars Pind
 

Update: Just made it tonight, and let's just say, it was pretty darn good. Best brulee my wife ever had, she says, and I know that says a lot. The orange zest added a really nice touch. Being able to see the details of how to test for doneness, and seeing how the sugar was burnt were really nice added touches.
Read more
Read less
  Cancel
Jon Lund
 

Lars, fortæl mig hvordan du gør! Jeg har prøvet i hvertfald 5 gange inden for det sidste halve år, og ligemeget hvad jeg gør, bliver cremen alt for flydende. Jeg har både prøvet at hælde den varme fløde i æggemassen og at stille den færdige creme direkte i ovnen. Og prøvet med og uden vandbad. Jeg har haft den op til 4 timer i ovnen ved ca. 100 grader. Det eneste der er lykkedes hver gang er karamel-brændingen med den blow-torch jeg har givet min overbo med den skumle hensigt at jeg jo så kan låne den af ham!
Read more
Read less
  Cancel
Lars Pind
 

Hej Jon Jeg fulgte bare opskriften på Rouxbe, og den blev perfekt. De viser rigtig fint på videoen præcis hvor flydende den stadig skal være. Godt 25 minutter ved 165 grader. Og så godt 4 timer på køl bagefter. Prøv igen efter den opskrift, og hvis det stadig ikke lykkes må du jo komme over, så laver jeg den til dig :)
Read more
Read less
  Cancel
Jesper Rønn-Jensen
 

Vil bare tilføje dette creme brulee foto fra vores nytårsaften. Jeg lavede den ikke selv, og det var første gang jeg smagte en creme brulee. Men nøøj hvor var det godt. En rigtig lækkerbidsken (og kaloriebombe skal jeg lige love for) http://www.flickr.com/photos/tordisvej/340685929/
Read more
Read less
  Cancel
Jon Lund
 

Lars, det virkede! Jeg stod med min labtop i den ene hånd og rørte og varmede op og så videre med den anden, som den flinke dame på vidoen sagde jeg skulle - og for første gang blev cremen helt perfekt stivnet. Super.
Read more
Read less
  Cancel

Leave a comment