0

[dk] Tjener du for lidt på dine kunder?

Har du varer nok på hylderne til at dine kunder kan blive ved med at købe mere hos dig?



Hvis ikke, taber du penge hver dag.



Interesseret? Tilmeld dig her.



Det er meget billigere og nemmere at sælge mere til en tilfreds kunde, end det er at skulle finde og overbevise en ny kunde. En eksisterende kunde har allerede tillid til dig, og du gør også kunden en tjeneste ved at tage ansvar for at løse en større del af hendes problem.



Kom til workshop med mig og Startup Company på mandag kl. 14 i Iværksætterhuset i Blågårdsgade, og lær meget meget mere. Der er tale om en tre-timers workshop spækket med brugbare informationer og konkrete øvelser, der hjælper dig til at finde ud af hvordan du helt specifikt kan bruge det du lærer i din virksomhed, så du kan gå direkte hjem og øge indtjeningen.



Det koster kun 175 kroner, hvis det er din første workshop hos Startup Company. Ellers koster det 350 kr. De penge kan være tjent hjem igen mange gange allerede dagen efter, hvis du bruger det du har lært.



(Hvis du spørger mig, så sælger Startup Company deres ting alt for billigt. Det burde koste 1500 eller 2000 kr, ikke 350. Men det er deres problem – og din fortjeneste.)



Har du råd til at vente?



Skynd dig at tilmelde dig her. Pladserne ryger hurtigt.

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment