0

[dk] Kokkekundskaber

Jeg kan godt lide at lave mad, god mad, og det bliver til en del, når man gør det hver dag. Men der er områder hvor jeg godt kan mærke, at bøger ikke helt slår til, hvor jeg ville kunne lære mere ved at have en rigtig kok til at stå ved siden af mig og vise det.

Så hvad med om vi slog os sammen nogle stykker, og fandt en kok, som vi kunne hyre, og som kunne undervise os lidt i hvad vi nu mener at kunne lære? Jeg tror ikke det bliver svært at finde en kok, og man kunne være hjemme hos en af os, eller hos kokken selv.

Så fortæller vi hver især hvad vi kunne tænke os at lære, og så tager vi den derfra. Og så kan vi jo gøre det igen, hvis det bliver godt. Skriv dig på i kommentarerne, hvis du er interesseret.

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment