0

Iværksættercoach

Som iværksætter har man altid alt for meget at tage sig til, og man kan nemt komme til at føle sig meget alene. Man er omgivet af folk, der kommer til gode råd til alle de ting, man kunne gøre, men hvordan får man tid til det?



Jeg har selv startet fire virksomheder, så jeg kender udmærket til udfordringen, hvadenten man starter alene eller sammen med andre. Hvis jeg selv skulle gøre én ting om ved de virksomheder, jeg har startet, så skulle det være at have taget en coach i hånden hele vejen. Det er den bedste måde at sikre sig at man gør det rigtige på den rigtige måde, ikke lader sine gamle mønstre spænde ben for en, og ikke slider sit parforhold i stykker.



Som coach er jeg ikke endnu én der vælter gode råd ned over dig. Det handler om at finde ind til den kerne i dig, der ønsker at starte denne virksomhed, at finde ind til din motivation, og få løsnet op for de mønstre der står i vejen for dig.



Og når vi har gjort det, så vil jeg med største glæde dele ud af mine erfaringer og mit netværk, så du kan komme endnu videre. Men uden første at komme ind til essensen skaber man ikke varige resultater.



Interesseret?



→ Send mig en email og bestil en gratis prøvesession.

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment